زنبورها بره موم را چگونه می سازند؟

زنبورها بره موم را چگونه می سازند؟

زنبورها بره موم را چگونه می سازند؟

زنبورها بره موم را چگونه می سازند؟

بره موم به عنوان ماده ضدعفونی کننده و عاملی موثر در پیشگیری از ورود و شیوع بیماری‌ها در کندو به شمار می‌آید. بره موم در محل ورود زنبوران به داخل کندو قرار دارد و به دلیل این که زنبورها پیش از ورود به کندو از روی آن عبور خواهند کرد،

احتمالاً می‌تواند نقش ضدعفونی کننده دست و پای زنبوران را در بدو ورود به کندو ایفا نمایند.زنبورها Balsam را از جوانه­ي درخت­هاي غان و تبريزي و صمغ­ها را از درختان ميوه مخروطي جمع­كرده و آنها را با مواد مترشحه­ي خودشان مانند saliva، گرده، موم و آنزيم­هاي گوارشي مخلوط كرده و به شكل بره ­موم كه يك صمغ چسبناك و تيره با بوي ضدعفوني قوي مي­باشد در مي­آورند.

اين ماده در آب قابل حل نيست و تنها در الكل خالص حل مي­شود. در آب و هواي سرد توليد بره ­موم بسيار سخت است اما وقتي هوا گرم مي­شود دشوار مي­شود. زنبورها از بره­ موم براي ضدآب كردن داخل كندوهايشان و استريل كردن آن و دوركردن خود از بيماري استفاده مي­كنند.

خرید عسل طبیعی

بره ­موم غني از ويتامين، بيوفلاوونوئيد، آنزيم و عناصر كم مقدار مي­باشد. مراحل شيميايي اصلي يافت شده در بره­ موم فلاوونوئيدها، فنوليك­ها و ترپن­ها مي­باشند. فلاوونوئيدها شامل: quercetin، apegenin، galangin،ferol kaemp، luleolin، pinocembrin، pinostrobin، pinobanksin مي­باشند.

گلانگين يكي از موثرترين آنتي­بيوتيك­هايي مي­باشد كه ما مي­شناسيم و يك ماده طبيعي است. استرفنولي (استرفنتيل اسيدكافئيك يا CAPE) موجود در بره ­موم توجه بيشتر محققان پزشكي را به خاطر عامل بالقوه آن براي درمان تعدادي از ناهنجاري­ها،

شامل جراحت نخاع و همچنين تنظيم كننده­ايي، ضدسرطاني، ضدالتهاب و فعاليت­هاي ضدويروسي به خود جلب كرده است. تست آزمايشگاهي تأييد مي­كند كه بره ­موم ضدويروس، ضد فعاليت HIV-1، ضدقارچ، ضدباكتري و ضداكسيدانت، ضدميكوپلاسميك، ضدانگل، ضدسرطان و ضد لخته شدن خون مي­باشد. بره­ موم همچنين خواص بيهوشي دارد و درد نيش زنبور را از بين مي­برد. بعلت استرفنيل اسيد كافئيك است كه سير Lioxygenase اسيد Arachidonic جلوگيري مي­كند و موجب التهاب مي­شود. زنان داراي التهاب رحم كه بره­ موم مصرف مي­كنند 60% فرصت بيشتري براي سقط جنين دارند و درد و التهاب كمتري با اين اختلال دارند.

عسل باغرو
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *